Hu Ezo Tv - Ezo Tv | 24.Hu

Hogy beraktak-e a nézõknek egy korábbi adást, vagy direkt e célból készítettek elõre megrendezett adást, hamis telefonálókkal, azt nem tudom, de mind a két variáció gyalázatos, aljas és pofátlan húzás! És ki tudja, hányszor megcsinálták! 2015 jan. 14. - 23:52:50 A pornó ártalmatlan szórakozás. Ez aljas csalás, szellemi gettóba kényszerítés, lealacsonyítás, mentális megkárosítás. boom49 2015 jan. - 18:36:16 A pornó nem meríti ki a csalás és szélhámosság tényállását. 2015 jan. - 18:24:17 éjszaka nem el fér ez is? Akkor már úgyis mindenki pornót néz vagy alszik. Leírtam a véleményemet. Nem hiszek abban, hogy az asztalra kirakott néhány kártyalap bármilyen módon mutatná az éppen adásba kerülõ telefonáló sorsát. Pláne hogy olyan is volt, hogy elõre kirakta a jós a lapokat és a belõle kiolvasott hatalmas nyereményhez várta a telefonálót. Csak nekem gyanús, hogy ez beetetés? Hogy minél több csóró telefonáljon? Pénzéhes szélhámosok! Láttam Ezo TV adást régebben. Ugyanazt csinálja, mint az Asztro-Show.

Napi előrejelzés 12 jegy számára - napihoroszkop.hu

"De strigis vero quae non sunt, nulla questio fiat", azaz "a boszorkányokról pedig, minthogy ilyenek nem léteznek, ne történjék többé említés". Könyves Kálmán már a XII. században dekrétumba foglalta ezt a mondatot. Ma meg? A boszorkányok degeszre keresik magukat, míg az orvosok csapatosan, havonta százasával mennek külföldre.

Értékelés: 478 szavazatból Az a világ vezető ezoterikus társasága. A magyarországi 06-90-602-022 telefonszámuk éjjel-nappal hívható. Kiváló képességű és szakmailag elismert jósok, jövendőmondók, asztrológusok, látók és gyógyítók válaszolnak az Ön kérdéseire. A műsorban látható szakemberek a legkülönbözőbb ősi és sokszorosan bevált módszerek avatott mesterei. Egészség? Anyagiak? Emberi kapcsolatok? Szerelem? Bármi legyen is az, amit szeretne megtudni annak érdekében, hogy javítsa élete minőségét, itt jó helyen jár! Hívja most a 06-90-602-022 telefonszámot. Linkek:

Weboldal további részletei: Link mentése | Weboldal értékelése | Hibajelentés | Link ajánlása | Nyomtatás Link azonosító (ID): 168 << Előző lap || Következő lap >> Link címsor: Kategória: |__ |__ Számmisztika online Link leírása: Az a világ vezető ezoterikus élő TV műsorokat gyártó társasága, dinamikusan fejlődik, bővül, havonta már több, mint 750 óra élő adást sugárzunk világszerte. Adásainkban kiváló képességű és szakmailag elismert jósok, jövendőmondók, asztrológusok, látók és gyógyítók válaszolnak hívóink kérdéseire és tanácsokkal segítik őket bármikor, amikor szükség van rájuk. URL cím: Hozzáadva: A weboldal ekkor került be katalógusunkba: 2011-05-22 Megosztás a Facebookon: A tetszik gombra kattintva megoszthatod ezt a linket a Facebook-on: Értékelés: Eddig 0 értékelés érkezett: | | Átlagolt érték: 0 Linkre kattintás: Eddig 33 alkalommal látogatták meg ezt a honlapot. További információk: Ajánlj Te is weboldalt katalógusunkba! Számmisztika, numerológia - katalógus - Hogy megtaláld amit keresel!

hu ezo tv online
  • Soroksár bevásárlóközpont üzletek nyitvatartás
  • Rálőttek az EZO Tv műsorvezetőjére - Blikk
  • Hu ezo tv guide
  • Kult: Tévés kuruzslók: meggyógyítunk mindenkit | hvg.hu

Rálőttek az EZO Tv műsorvezetőjére - Blikk

2022. április 5., kedd - Vince Ezt sem látták előre a jósok 2013. december 9., hétfő - 17:21 A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapítása szerint az műsoraiban elhangzó és látható közlések ellenére a betelefonálók nem kerültek rögtön adásba vagy egyáltalán nem jutottak be az adásba és esetenként nem a kiválasztott jóshoz kapcsolták be őket.

B. -K. SZ. műsorvezető lövöldözés Prikaszky Ákos Gergő EZO Tv

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Értékelés: 26 szavazatból Jósok, Látók, Médiumok Szerkeszd te is a! Ha hiányosságot találsz, vagy valamihez van valamilyen érdekes hozzászólásod, írd meg nekünk! Küldés Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat! 1/10 ChimeraPredator 2016 máj. 11. - 15:18:13 offtopic Rövid G. atya 2016 márc. 13. - 08:49:57 Én a pornóról beszéltem. :D tombenko 2016 márc. - 03:32:34 2016 márc. 12. - 11:39:07 Te csak nézted vagy csináltad is? Torolt Felhasználo 2016 márc. - 16:50:54 Moderátort kérnénk. 2016 márc. - 10:13:58 Nem, a pornó az olcsó módja egy alapvetõ szükség kielégítésének. Ez a mûsor ellenben kimeríti a szélhámosság törvényi tényállását. 2016 márc. - 02:40:37 Eljön-e valaha egy olyan világ, amikor ezeket a csalókat végre megbüntetik? Földlakóó 2015 okt. 30. - 05:18:06 Ez a Bujka Antal úgy van kapcsolatban a szellemekkel, ahogy én. Sehogy. Amilyen meghökkentõ volt a Frizbiben a háromlábú kisszékes mutatványa, amikor állítólag Gyõzikének idézte meg az édesanyját, olyan szánalmas és gagyi volt ma este az Ezo TV-ben a szereplése.

Abban viszont minden ezoterikus szakmában járatos kollégának egyet kell értenie, hogy a segítséget kérő ember problémája az első. Nem lehet hányaveti módon néhány lapot feldobni, és általánosságokat mondani, hanem a kérdezőt és annak problémáját személyesen kell kezelni, és speciális, személyre szabott tanácsot kell adni, hogy hogyan alakítsa a jövőjét. Ha fontos döntések, élethelyzetek előtt állunk, akkor én azt tanácsolom, hogy keressünk egy számunkra szimpatikus jósnőt, és tőle kérdezzünk akár telefonos, emailes, esetleg személyes jóslás keretében, de semmiképpen ne fizessünk több ezer forintokat néhány semmit mondó általánosításokért, pláne nem a perceken keresztül tartó várakoztatásért. A jóslást, mint szolgáltatást továbbra is fontosnak tartom, de nézzük meg, hogy kihez fordulunk, és mit kapunk cserébe. Üdv: Freya jósnő

Többet szeretne tudni? Kérdezze élőben jósainkat! - Hívja jósainkat a nap 24 órájában! 06-90-60-27-27 A hívás ára bruttó 485 Ft / perc Heti horoszkóp | Havi horoszkóp BAK: (december 22 - január 20. ) Többet szeretne tudni? Kérdezze élőben jósainkat! - Hívja jósainkat a nap 24 órájában! 06-90-60-27-27 A hívás ára bruttó 485 Ft / perc Heti horoszkóp | Havi horoszkóp VÍZÖNTŐ: (január 21 - február 18. ) Többet szeretne tudni? Kérdezze élőben jósainkat! - Hívja jósainkat a nap 24 órájában! 06-90-60-27-27 A hívás ára bruttó 485 Ft / perc Heti horoszkóp | Havi horoszkóp HALAK: (február 19 - március 20. ) Többet szeretne tudni? Kérdezze élőben jósainkat! - Hívja jósainkat a nap 24 órájában! 06-90-60-27-27 A hívás ára bruttó 485 Ft / perc Heti horoszkóp | Havi horoszkóp Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

hu ezo tv na
July 5, 2022