Fressnapf Kutya Kennel, Kutya Kennel - Eger, Heves

Ez szerkezeténél fogva nem olyan masszív, mint az elődje, ezért mielőtt elkezdte a kutyám használni, plusz kötésekkel megerősítettem - mondjuk az én kutyám szeret is benne lenni, de gondoltam, ha csak unalomból "felfedezi", hogy ez "könnyen" szétkapható, már csak játékból is hazavágja, ami nem csak az ára miatt lett volna baj, de veszélyes is lett volna neki. Megerősítve viszont szerintem élete végéig kiszolgál majd a ketrec. Szóval ne félj az egyedi megoldásoktól! 2020. 09:27 Hasznos számodra ez a válasz? 9/13 anonim válasza: 100% Ha sérülés van a terméken, nem veszik vissza, mert így nem tudják eladni másnak. Te sem vennél meg sérült terméket. 09:58 Hasznos számodra ez a válasz? 10/13 anonim válasza: 0% Nalunk is leragta a kutyam a muanyag kennelt. Amikor be volt zarva 😂 kb 40 000 huf volt. Ugyanolyan femracsosat, mint a tied. A tenyeszto ilyenbe teszi a kutyat, ha viszi vhova, hozza volt szokva:D Unalmaban ragta le szegeny. Azota bemegy ajto nelkul. Amugy az agyamba altatom. Ragas ellen futni jarunk meg nyers etrenden van.

Spray

Tulajdonságok Leírás Kutya kennel: Pluto, Készletről 3x2m. Új (a forgalmazótól) Szállítás: 24-48 órán belül Méretei: Alapterület: 3m x 2m, Profil: horganyzott szögvas (25mm x 25mm x1, 5mm), profilok közötti távolság kb 9cm Tető: horganyzott trapézlemez T-14, hátrafelé lejtő magasság (1, 71cm-1, 51cm) Gerenda: tető alatti C profil (60x30mm), M10 csavarokkal szerelve Ajtó: zárral jobb oldalt, 80cm. Erősitett falakkal, közepes testű kutyáknak ajánlott. Szállítás: megoldható, Biharkeresztestől (100ft/km) Ajándék: forgatható táltartóval, itató-etető tálakkal. Video: ÁRA: 199. 000Ft +25, 000ft padló, (könnyen mosható, víz elvezetővel. ) Tel:Hétfő-Péntek:8-16. Startapro_7787578

fressnapf kutya kennel silver

Figyelt kérdés Sziasztok! Több mint 40. 000(!!! ) Ft-ért vettünk a Fressnapfban egy kutyakennelt, ez már a második. Az első cipzáras és ruhaanyagból készült, ennek a cipzáras részét kb. az első 5 percben szétrágta a kutya, így használni használja a kutya, de bezárni nem lehet, így csak a funkcióját nem tölti be. Ez is 30. 000 Ft körül volt, de ezt nem vittük vissza, mert amúgy szeret belemenni a kutyus. A második már műanyagból készült, masszívabb és fémrácsos ajtaja van. Ezt a kutya utálja, már az első alkalommal kiküzdötte magát belőle. Tehát kb. semmit nem ér, mert nem tudjuk otthagyni benne egy félórára sem, ha akar, akkor kijön. Kérdésem, hogy ilyen esetben vissza lehet-e vinni a terméket? Technikai hibája nincs a terméknek, csak kb. a funkcióját nem tölti be… Ha igen, hány napom van erre, mert másik városban vettük, mint ahol élünk? Bármilyen hasonló tapasztalatot, konstruktív javaslatot szívesen fogadok. 1/13 anonim válasza: 100% Nem fogják visszavenni, az a te problémád, hogy nem tudod megnevelni a kutyád... Amúgy a kutyát fokozatosan kell hozzászoktatni a kennelhez nem csak egyből bezárni és ott hagyni, akkor persze hogy utálni fogja mivel büntetésnek tekinti.

  1. Kutya kennel: Pluto, Készletről 3x2m. Biharkeresztes - Állat, növény - Startapró.hu
  2. Fressnapf kutya kernel.org
  3. Fressnapf kutya kennel park
  4. Fressnapf kutya kennel silver
  5. Jófogás ingatlan komárom
fressnapf kutya kennel

Vélemény 2019. március 21., 10:56 Vásárhelyi Mária: Nomen est omen Ha ragaszkodik a kormány a kitüntetéshez, akkor tisztelje már meg az általa kitüntetetteket azzal, hogy közös értékrendjüket híven kifejező díjakat alapít.

shopping_cart Nagy választék Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat thumb_up Nem kell sehová mennie Elég pár kattintás, és az álombútor már úton is van account_balance_wallet Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben.

June 30, 2022