Szakmák Éjszakája Békéscsaba

Ha már látod a programkínálatot, kattints a téged érdeklő programokra a részletesebb leírásért! A " Helyszín " szűrőt használva a települések között kereshetsz. Vigyázz, mert egy intézmény egy településen belül több helyszínen is tarthat programot, ezért mindig érdemes rákattintani a " Cím " alatti googlmaps ikonra, hogy meg tudd nézni a pontos helyszínt is! Ha a térképről már választottál intézményt, erre is rá tudsz szűrni, de figyelem: majdnem félezer elemből áll a lista, így esetenként nagyon sokat kell görgetned! Az intézmény nevére kattintva el tudsz jutni a honlapjára, ahol további hasznos információkat találhatsz. Az időpont szerinti szűrés: alaphelyzetben minden időpont megjelenik, de ha egy adott időpont érdekel, ide be tudod írni (a lehetőségek "folyamatos", 18:00, 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30, 21:00, 21:00 – de elég ha csak röviden írod be, pl. "foly" vagy 21) Ha pontosan tudod, hogy melyik szakma vagy szakmacsoport érdekel, ez utóbbi szerint is rá tudsz szűrni a programokra.

Szakmák Éjszakája a GYSZC-ben - Fotógaléria, nyereményjáték, kvízjáték - hír6.hu - A megyei hírportál

• Ment érted már mentő? Reméljük nem "A mindennapi életben előforduló balesetek, sérülések szakszerű ellátásainak bemutatása. Komplex szituáció, egyéni gyakorlási lehetőségek az elsősegélynyújtásban. " A rendezvény alatt megtekinthető az egyik legkorszerűbben felszerelt mentőautó. Egyszerű elsősegély nyújtási feladatok bemutatása és elvégzése a mentőszolgálat dolgozóinak segítségével. • Egészségügyi tanösvény Az egészségügyi szaktantermekben feladatokkal és tesztekkel várunk minden érdeklődőt. Mérd le mennyit tudsz az egészségről és az egészségügyről. A tanösvény végén mindenkit ajándék vár! • Szociopoly – Gazdálkodj ahogy tudsz A résztvevők egy átlagos hónap napjain haladnak végig kockadobás segítségével úgy, hogy a hónapot a tartósan munka nélkül élők jövedelmi viszonyai között kell túlélniük. A csapatok (családok) meghatározott összegből finanszírozhatják az élelmiszer-vásárlással, közlekedéssel, iskoláztatással, ruházkodással, orvosi ellátással, lakásfenntartással kapcsolatos költségeket.

Szakmák éjszakája a Békéscsabai Szakképzési Centrumban

Alapítványunkat a rendezvényen Tóth László kuratóriumi elnök képviselte. Elsőként Lukács László, a Civil Közösségi Szolgáltató Központ szakmai Tovább … Szentes, 2019. április 25. – Ezen a napon került sor a szentesi állandó kiállítás termeinek évenként szokásos tavaszi nagytakarítására. Baja, 2018. április 13. – A Szakmák Éjszakája országos pályaválasztási program keretében Baján a postát is népszerűsítették a Türr István Gazdasági Szakgimnáziumban. Szank, 2017. december 14. – Ezen a napon Szankon rendeztek estet a Magyar Posta történetéről és helyi emlékeiről, a KönyvtárMozi című, Bács-Kiskun megyei rendezvénysorozat keretében. Fülöpjakab, 2017. november 24. – A Bács-Kiskun Megyei Könyvtár KönyvtárMozi sorozatában a postáról vetítettek filmet és rendeztek beszélgetést Fülöpjakabon. Alapítványunkat ezúttal is Bicskeiné Csányi Mária ny. postavezető képviselte. Csólyospálos, 2017. november 13. – A Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár támogatásával és szervezésével Csólyospáloson folytatódott a "KönyvtárMozi" program.

Szakmák Éjszakája Sarkadon - Békés megyei járási hivatalok

Szakmák éjszakája – Iskolánk programjai – BSZC Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégium

Eljöttek többek között a legnagyobb fémmegmunkálók képviselői, láthattak az érdeklődők hibrid autókat, bemutatót tartottak például a cukrászok, de a nyomdaipari terület is. – Azért nagyon jó egy ilyen rendezvény, mert valóban a lehetőségek széles skáláját vonultatja fel, így jól tudnak tájékozódni a pályaválasztás előtt állók. Ha pedig valami megtetszik, el tudjuk mondani, hogy az intézményben hol és mit tud megtanulni, a vállalkozó pedig el tudja mondani, hogy a megszerzett képesítéssel ott el tud-e helyezkedni, és mennyit kereshet majd – mondta el Mucsi Balázs, a BSZC főigazgatója, kiemelve, hogy képzéseik a piaci szükségletekhez igazodnak.

Szegedi Tudományegyetem Kossuth Zsuzsanna Technikum és Szakképző Iskola 6724 Szeged, Kodály tér 1. 62-550-485, 62-550-486 OM azonosító: 203385; Technikai OM azonosító: 520088 © 2021 Szeged

  • Hot wheels adventi naptár
  • Péntek 13. – Szakmák éjszakája
  • Szakmák Éjszakája a GYSZC-ben - Fotógaléria, nyereményjáték, kvízjáték - hír6.hu - A megyei hírportál
  • Szakmák nyomában
  1. Milka fehér csoki
June 30, 2022