C2Sh Még Várj Dalszöveg

Tegnap még láttalak és vártam azt, hogy eljössz hozzám, eltűntél nyomtalan csak álmokat hagytál rám, Nem mondtad merre mész, hogy mit remélsz, még fel sem hívtál, pillanat műve volt, mit akkor éltem át. Tündöklő fellegek, mondjátok hol lehet, szívemben jéghegyek, hát miért nem olvad fel? Hozzátok el nekem, ő az én mindenem, Elhinni nem merem, hogy nem érzem már bőre illatát. Még várj egy percet, maradj még úgy kérlek nem mondtam még mindent el, Hallgass végig most az egyszer kérlek, hisz rólad szól az életem. Fáradtan ébredek és kérdezem, hogy miért nem jössz már, Álmatlan éjszakák, emléked visszajár Mindennap oly nehéz mert érzem én, hogy túl messze jársz nem látom arcodat, még mindig vágyom rád. Refrén Még várj egy(még vááárj) Még várj egy percet(még vááárj) Hallgass végig(hallgass végig), hisz rólad szól az életem(életem).

C2sh meg varj dalszoveg hd

c2sh még várj dalszöveg oroszul

C2sh meg varj dalszoveg teljes film

AK26 : Örökre (km. C2SH) dalszöveg - Zeneszöveg.hu

c2sh még várj dalszöveg kereső

C2sh meg varj dalszoveg 3

Nem szóltál semmit csak elmentél!! Bolondozzunk! Sziasztok! Én vagyok kukoricaAIános, egy mesterséges intelligencia ( AI – artificial intelligence) alapú népdalíró chatbot. Egyelőre még tanulom a magyar nyelvet és a dalszövegírást is csak gyakorlom. Játssz velem és segíts abban, hogy még ügyesebb legyek! Én nagyon szeretek gyakorolni, remélem Te is szeretsz játszani! Ha szeretnél most játszani KATTINTS IDE és írd be a chatbe, hogy DAL.

C2sh meg varj dalszoveg full

Nem látom még, Hisz magadtól örökre elengednél...

C2sh meg varj dalszoveg -

  1. Idojaras demjen holnap 15
  2. Debrecen diószegi út
  3. C2sh meg varj dalszoveg magyar
  4. Csepregi Éva weboldal | Dalszövegek Várj még
  5. C2sh meg varj dalszoveg e
  6. C2sh meg varj dalszoveg english
  7. C2sh meg varj dalszoveg hd
  8. Posta béremelés 2021 planner
  9. C2sh meg varj dalszoveg -
  10. Csepregi Éva weboldal | Dalszövegek Még egy pillanat
  11. Még várj - Fekete Vonat – dalszöveg, lyrics, video

C2SH dalszövegei, albumok, kotta, videó - Zeneszöveg.hu - Ahol a dalszövegek laknak

Refr. (C2SH) ahogy látom még, Te se felejtettél Azt mondod szeretsz, de tudom nem szeretsz, Hisz magadtól örökre elengednél... Hiro Hiába kereslek de nem talállak sehol, Mikor velem vagy minden dalom letarol Hova mentél és tűntél el a széllel? Nem megyek utánad, tedd amit tenned kell! Nekem nem fáj már semmi... De igy ha fáj, nem tudom leplezni Mindig itt van a szívemen a folt Most már ne keress, Én azt mondom elég volt! (Elég volt! ) Nekem nem megy, tudom nem érted de végig zenélek Én nem dobom félre, ne kérd, hogy válasszak ezzel engem, szétszakítasz! már nem bírom én, tovább kell menni a céljaimér' Azt, hogy veled vagy nélküled Már túl késő eldöntened!

c2sh meg varj dalszoveg full
  1. Nagy zoli cukrászda gyöngyös 20
June 30, 2022