Köszönjük Szépen Képek / Képek És Videók | Sári &Amp; Norbi

Puszi, Bia" így is lett:) az elkészült kép után pedig ezt írta: "úúúristen, ennél édesebbet még sosem láttam csoda vagy Anna, imádni fogják ez nagyon cuki. " Kíváncsi vagy milyenek az Esküvőn készült képek? esküvőnrajzoló csomagok Örök emlék csomag Nagyobb létszámú esküvőkhöz ajánlom, ahol a vendégsereg meghaladja a 80 főt. Akár az egész* esküvő ideje alatt a rendelkezésetekre állok. *A csomag összesen 8 óra rajzolást tartalmaz. egész estés mulattatás 95 000 Ft ÉPPEN6 CSOMAG Ha se nem kicsi, se nem nagy esküvőt terveztek. Azokhoz az lakodalmakhoz ajánlom ezt a csomagot, ahol a násznép mérete 60-80 fő között mocorog. Ennyi idő alatt mindenkire kellő figyelem juthat. A csomag összesen 6 óra rajzolást tartalmaz. 6 óra rajzolás 85 000 Ft szempillantás CSOMAG Kis létszámú esküvőkhöz illik, ahol a vendégeitek száma nem haladja meg a 60 főt vagy ha van más program is az esküvőn. Ha valami könnyed szórakozást keresel vendégeitek számára, ez a megfelelő csomag. A csomag összesen 4 óra rajzolást tartalmaz.

  1. Nekem írtátok, köszönöm! - Újszülött, gyermek és portréfotózás Miskolc
  2. KÖSZÖNJÜK SZÉPEN CSIBIKE - Lulu (kutya,bichon bolognese) fényképe
  3. HOME - Esküvőnrajzoló
  4. Galéria

Nekem írtátok, köszönöm! - Újszülött, gyermek és portréfotózás Miskolc

  1. 12 hetes terhesség látszik 1
  2. Online közönségtalálkozó Enyedi Ildikóval– egyszerre hét helyszínen - Glamour
  3. Apróhirdetés Ingyen – Adok-veszek,Ingatlan,Autó,Állás,Bútor
  4. SPAR | Médiatár
  5. Kistérségi járóbetegellátó központ barcs
  6. Bosch húsdaráló kes
  7. Egyedi fényképes párna | Szuper ajándék ötlet a Bögregurutól! – Bogreguru
  8. Köszönet - képek 1
  9. Nekem írtátok, köszönöm! - Újszülött, gyermek és portréfotózás Miskolc

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN CSIBIKE - Lulu (kutya,bichon bolognese) fényképe

Včera sme 2 hodiny pozerali, také super momentky, detaily. Ešte raz velká vďaka a som rada, že sme si vybrali teba. Velká spokojnosť. " (LA) "Nagyon nagyon nagyon nagyon szépen köszönjük a gyönyörű, fantasztikus, vicces fényképeket! Igazán maradandóvá tetted életünk egyik legszebb állomását! Nagyon szépen köszönjük! " (AJ) ".. a képeket illeti, szavakkal ki sem tudom fejezni, h mennyire tetszenek. Egyszerűen imádom, imádjuk őket. Nagyon tetszettek az eddigi képeid is, azért is választottunk Téged, na de nem gondoltam volna, h ennyire jól fognak a mi képeink is sikerülni... " (MK) "Láttam ma a facebookon az első képet amit feltettél, imádjuk, sőt, nem túlzok, megríkattál minket:) Nagyon tetszik! köszönjük neked ezt a csodás élményt! " (RGM) "A képek csodálatosak... és olyan jó, hogy csoportosítva vannak (eskuvö, dekor stb... ) Misinek is nagyon tettszenek!!! 100% elégedettség... vagy inkább még több!!! nagyon tehetséges vagy!!! " (Anikó) "Nagyon szépen köszönjük a képeket, ügyes vagy nagyon és látni, hogy szereted amit csinálsz.

HOME - Esküvőnrajzoló

Mielőtt a képek, videók linkjére kattintotok, kérjük olvassátok el ezt a pár sort. A fotókat Szűcs Ági és Orbán Gellért ( Gellért fotó) készítette, akik az ODPictures csapat tagjai. Amennyiben a képeket bárhova feltöltitek, kiteszitek vagy bármilyen módon fel szeretnétek használni, csak a készítők és/vagy a csapat nevének megjelölésével tegyétek! Köszönjük szépen! Jó nézelődést Nektek! 🙂 2016. 08. 27. S&N (: Slideshow: Az alábbi linkekre kattintva láthatjátok az esküvői kisfilmünket, nyitótáncunkat és a Bogár meglepetés dalokat. Kérjük, mielőtt megosztanátok valahol, kérdezzetek meg róla bennünket. A videókat Farkas Feri készítette, szintén az ODPictures csapatából. Meglepetés gyűrűhúzó dal: Meglepetés dal: Nyitótáncunk:

Galéria

Rólam A természet közelsége nagyon fontos nekem. Ez nagy szerepet játszik abban, ahogyan fotózok. A beállított pózok helyett azt látom szépnek, ahogyan az emberek kimutatják egymásnak érzéseiket. Ezeket a pillanatokat örökítem meg. Természetes fények, természetes érzelmekkel: szerintem ilyen a tökéletes kép. Sample text. Click to select the text box. Click again or double click to start editing the text. KÉRJ AJÁNLATOT A pillanatok tovább szállnak, a nagy nap eltelik, a gyerekek felnőnek. Képekkel azonban örökké veled marad az az érzés, amit akkor éreztél. NÉZZ BE A GALÉRIÁBA Egyéni kérések esetén kérj árajánlatot! 30 perc fotózás 15 db retusált fotó 25. 000 Ft 1 óra fotózás 25 db retusált fotó 30. 000 Ft 1, 5 óra fotózás 40 db retusált fotó 45. 000 Ft Extra képek: 850 ft/db Stúdió bérlése: 8000 Ft/óra A képek 2 héten belül átadásra kerülnek. Előre leválogatott galériából választhatjátok ki a képeket. A STANDARD és EXTRA csomag választása esetén több szettben és több helyszínen is történhet a fotózás Esküvőt tervezel?

Idén is jól éreztük magunkat. V. Zsuzsa, Orsi és Gergő" "Nagyon jól éreztük magunkat, szuperek voltak a programok, további sok sikert kívánunk! Jövőre is biztos itt leszünk! K-né F. Mónika" "Nagyon örülök, hogy eljöttünk erre a csodálatos gyermeknapra! Jól éreztük magunkat: sokat lovagoltam, simogattam az állatokat és jókat ugráltam az ugrálóvárban. Királynői koronát is készítettem, festettem és színeztem is. Nagyon jó volt! Jövőre is eljövünk. Köszönünk mindent: rág" "Nagyon szépen köszönjük, nagyon jó szervezés, a gyerekek nagyon jól érezték magukat és a szülők is. Csak úgy, mint tavaly. Jövőre is eljövünk és még több ismerőst hívunk. Tisztelettel: P. Marianna" "Köszönjük a szép napot, nagyon jól éreztük magunkat! Különösen Anya élvezte, hogy ő is itt lehetett és festhetett. Petra és Anya" "Köszönjük szépen a csodás napot és a sok ötletes foglalkozást! " "Egy szuper napot töltöttünk itt a három gyermekkel. Nagyon jól éreztük magunkat. Változatos, jó programok voltak. Köszönjük szépen.

Különleges programokkal és élményekkel várunk minden gyereket és szülőt! Csak nézd meg a Gyermeknapokon készült fotókat és az önfeledt arcokat! A rendezvény támogatóinak és a diszkont munkatársainak köszönhetően, felsorolni is nehéz, mi minden várja itt a gyerekeket és persze a szülőket. Néhány a legnépszerűbbek közül: ugróvár, kreativitást és ügyességet fejlesztő különféle foglalkozások, állatsimogatás (kisebbfajta állatkertté változtatjuk a környéket), lovaglás, arcfestés és további érdekességek. A belépés mindig díjtalan. Gyere el, ajándék lesz ez a nap gyermeknek és szülőnek egyaránt! 2019-es gyermeknapi képek Tetszettek a képek? Tekintsd meg korábbi gyermeknapi fotóinkat! 2018-as gyermeknapi képek 2017-es gyermeknapi képek 2016-os gyermeknapi képek 2015-ös gyermeknapi képek "Nagyon szépen köszönjük ezt a gyereknapi programot, jól éreztük magunkat! Jó programok voltak! Most voltunk először, de ezentúl fogunk jönni rendszeresen vásárolni is! Köszönettel: V. Tímea, P. Tímea" "Köszönjük a jó programokat és a sok-sok munkát!

July 6, 2022